catalàespanyol
Menú Tarcar Menú

ENCARRECS:

El temps estimat en la creació de qualsevol detall o complement va en funció de l'agenda d'encàrrecs. Es confecciona per ordre de recollida d'encàrrecs, per la qual cosa és important tenir present que han de sol·licitar-se amb temps, ja que no és només tenir present l'agenda, sinó que, els detalls artesanals porten el seu temps i no es creen en un dia :-)

Tot treball personalitzat s’abona el 50% per avançat, la resta en finalitzar.

COM REALITZAR UN ENCÀRREC O ADQUIRIR ALGUNA COSA QUE T'AGRADÉS DE LA PÀGINA WEB:

Els encàrrecs es recullen personalment, sigui per telèfon, WhatsApp o xarxes socials. Ja que així es dóna un tracte molt més personal i humà. Així mateix, les comandes de qualsevol complement que t'agradés de la pàgina que volguessis adquirir es podrà sol·licitar pel mitjà indicat anteriorment.

INFORMACIÓ SOBRE PREUS:.

Els preus de qualsevol complement va en funció del material emprat i el temps de treball que s’usi en confeccionar-los. Quins teixits s'utilitzen per als complements? La majoria són teles importades directament dels Estats Units, del Japó i teles nacionals, totes elles d'excel·lent qualitat, ja que la intenció és que tinguis un complement que et duri per a moltsss anys!

- Qualsevol dubte que tinguis no dubtis a contactar, estaré encantada d'ajudar-te a solucionar-lo!

© Copyright 2020 CosintBonic.com Tots els drets reservats