català espanyol
Menú Tarcar Menú

Mascaretes de tela reutilitzables, fins a 95 rentades! Es confeccionen amb l'estampat que més t'agradi: tens una infinitat és estampats per a triar, contacta'm per a més informació! Al final de pàgina trobaràs a més informació sobre la protecció de les mascaretes.

Mascaretes anatòmiques en diferents tamanys

Mascaretes mida gran i extra gran

Mascaretes estampats varis..

Mascaretes estampat camuflatje

Model anatòmic que s'ajusta a la cara, molt còmode i lleuger. Compta amb 1 capa de tela de cotó (100%) i en el seu interior té un teixit de microfibra melba hidrofugat i anti-bacterià lliure d'ingredients nocius. Només confeccionar la mascareta amb aquest teixit seria suficient per protegir, però ja que hem d'anar amb ella diàriament millor afegir-li una capa exterior amb un estampat maco i que així defineixi el nostre estil-look, no us sembla?

El teixit de "filtre" interior ha estat certificat per ITEL segons la norma UNEIX-EN140683:2019+AC2019 i garanteix la protecció contra aerosols sòlids i líquids, entre altres proteccions, la qual cosa ho fa adequat per a peces sanitàries com són les mascaretes

Eficàcia a la filtració d'aerosols: >96%

Eficàcia en la filtració de partícules: >92%

Aquests nivells són equivalents a les mascaretes de categoria ffp2

La certificació Itel del teixit interior garanteix una vida útil de fins a 95 rentades! Després d'aquestes rentades començaria a perdre efectivitat.

© Copyright 2020 CosintBonic.com Tots els drets reservats